Perspectiva de gènere al col·lectiu d’autònoms

Entrada publicada el 06/06/2023

Estem treballant de la mà de la Fundació Cecot Persona i Treball per obtenir una visió completa de la realitat professional de les persones treballadores autònomes en matèria de gènere a Catalunya. Amb això en ment, estem elaborant un informe que analitzarà la perspectiva de gènere en aquest col·lectiu.

Volem convidar-vos a ser part d’aquest procés important. La vostra participació és essencial per ajudar-nos a obtenir informació clau sobre la presència, oportunitats i recursos de les dones dins dels treballadors autònoms. Amb la vostra col·laboració, podrem obtenir una visió més completa i precisa.

Per participar, us animem a respondre l’enquesta següent a través del següent enllaç:

Enquesta: Perspectiva de gènere al col·lectiu d’autònoms

També us animem a compartir aquesta enquesta amb altres persones treballadores autònomes del vostre entorn perquè puguem obtenir una mostra diversa de respostes i opinions.

Enllaç presentació Pla de pensions: Nou Pla de Pensions per a Autònoms | Pla Autcat Futur Autònoms – YouTube

Patrocina: Caixa d’Enginyers

Amb el suport del: Departament d’empresa i Treball