PLA AUTCAT FUTUR AUTÒNOMS, PPOS

Un pla de pensions pioner i exclusiu per a persones treballadores autònomes

Si ets autònom i vols mantenir el teu estil de vida quan et jubilis, cal que facis una planificació adequada del teu futur.

 Què pots fer per millorar la teva pensió pública?

  Contractar un pla de pensions és una bona decisió per completar la teva pensió de jubilació.

 

Aportacions per sobre del límit general

Com a novetat, ara ja tens la possibilitat de fer aportacions a plans de pensions per sobre del límit general. Un avantatge diferencial dels PPOS respecte als plans de pensions individuals.

Fins a 4.250 euros més addicionals al límit general

Pots aportar als nous plans de pensions d’ocupació simplificats (PPOS) de treballadors autònoms, com el nou Pla Autcat Futur Autònoms, fins a 4.250 euros més, addicionals al límit general o conjunt que hi ha ara de 1.500 euros.

Màxim anual de 5.750€ i reducció de l'IRPF

Per tant, sumant el límit conjunt i l’addicional de contribució als PPOS, un autònom pot arribar a aportar un màxim anual de 5.750 euros i reduir-se a l’IRPF la més baixa entre aquesta quantitat o el 30 % dels rendiments nets del treball i d’activitats econòmiques.

Per què el “Pla Autcat Futur Autònoms”?

Si els avantatges d’un PPOS ja són significatius, amb el Pla Autcat Futur Autònoms, PPOS, també disposaràs d’un assessorament personalitzat i d’una gestió transparent de les inversions socialment responsables.

El “Pla Autcat Futur Autònoms” és un pla de pensions promogut per l’Autcat – Organització d’Autònoms de Catalunya i gestionat per Caixa d’Enginyers Vida i Pensions

Autcat, Organització d'Autònoms de Catalunya

C. Sant Pau, 6 Terrassa 08221
93 736 11 09
autcat@cecot.org

Transparència | Política de privadesa | Avís legal

Amb el suport de:

Patrocinador:

Segueix-nos

Copyright © 2024 Autcat. Organització d'Autònoms de Catalunya