Ajuts i subvencions per afavorir l’autoocupació de joves

Entrada publicada el 18/07/2023

RESOLUCIÓ EMT/2550/2023, de 10 de juliol, per la qual es fa pública la convocatòria de concessió de subvencions de l’any 2023 per afavorir l’autoocupació de joves en el marc del Programa FSE+

Aquest ajut està dirigit a joves entre 18 i 29 anys, donats d’alta al registre del programa de Garantia Juvenil en situació “Inscrit beneficiari”, el dia anterior o el mateix dia de la data d’inici de la seva activitat com a treballador o treballadora autònoma.

Només podran acollir-se a aquests ajuts els joves que s’hagin donat d’alta com a autònoms des de l’1 de gener de 2023 fins al dia abans de presentar la sol·licitud de subvenció.

El termini de presentació de sol·licituds serà del 18 de juliol a les 9:00 hores fins al 20 de setembre a les 15:00 hores. Les sol·licituds s’han de presentar de forma telemàtica a través del següent enllaç: [enllaç de la sol·licitud].

Adjuntem una infografia explicativa dels requisits per sol·licitar aquest ajut. Us preguem que en feu difusió entre els joves que consideris que poden estar interessats.

Més informació i resolució completa: https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=965257

Enllaç presentació Pla de pensions: Nou Pla de Pensions per a Autònoms | Pla Autcat Futur Autònoms – YouTube

Patrocina: Caixa d’Enginyers

Amb el suport del: Departament d’empresa i Treball