El Pla Autcat Futur Autònoms: La Millor Opció de Pla de Pensions per a persones treballadores Autònomes

Entrada publicada el 30/10/2023

Si ets autònom i desitges mantenir la teva qualitat de vida en la jubilació, és essencial que planifiquis adequadament el teu futur financer. La pensió pública per si sola podria no ser suficient per garantir una jubilació còmoda. Per això, la contractació d’un pla de pensions es converteix en una decisió intel·ligent per complementar els teus ingressos en la jubilació. I quan es tracta de triar el millor pla de pensions per als autònoms, el Pla Autcat Futur Autònoms es destaca com una opció pionera i exclusiva.

Avantatges del Pla Autcat Futur Autònoms:

1. Aportacions per sobre del límit general:
Una de els principals avantatges d’aquest pla és que ara tens la possibilitat de realitzar aportacions a plans de pensions per sobre del límit general. Això és un diferenciador significatiu en comparació amb els plans de pensions individuals. Els Plans de Pensions d’Ocupació Simplificats (PPOS) permeten que els autònoms aportin més del que podrien fer en altres plans.

2. Fins a 4.250 euros addicionals al límit general:
Amb el Pla Autcat Futur Autònoms i altres PPOS dissenyats per a treballadors autònoms, com el nou Pla Autcat Futur Autònoms, pots aportar fins a 4.250 euros més, addicionals al límit general o conjunt que hi ha ara de 1.500 euros.

3. Màxim anual de 5.750 € i reducció de l’IRPF:
Per tant, sumant el límit conjunt i l’addicional de contribució als PPOS, un autònom pot arribar a aportar un màxim anual de 5.750 euros i reduir-se a l’IRPF la quantitat més baixa entre aquesta quantitat o el 30% dels ingressos nets del treball i d’activitats econòmiques.

El “Pla Autcat Futur Autònoms” no només ofereix avantatges financers significatius, sinó que també proporciona assessorament personalitzat i una gestió transparent de les inversions socialment responsables. És una opció única dissenyada específicament per ajudar els autònoms a assegurar un futur financer més segur i còmode en la seva jubilació.

Enllaç presentació Pla de pensions: Nou Pla de Pensions per a Autònoms | Pla Autcat Futur Autònoms – YouTube

Patrocina: Caixa d’Enginyers

Amb el suport del: Departament d’empresa i Treball