Resum de la sessió: Tècniques de venda per a persones treballadores autònomes

Entrada publicada el 17/11/2023

La sessió ‘Tècniques de venda per a persones treballadores autònomes’ va ser una experiència enriquidora celebrada al passat 15 de novembre. L’objectiu principal va ser explorar noves estratègies i aprofundir en les habilitats de venda fonamentals per als autònoms.

A través de l’expertesa compartida dels nostres ponents destacats, Montse Soler Cucurella, assessora en vendes de la Patronal Cecot, i Enric Rius Macias, president d’Autcat, la jornada va abordar aspectes clau en l’àmbit de les vendes. Es van presentar tècniques com la #escoltaactiva i el model #SPINSELLING, oferint eines valuoses per millorar la comprensió de les necessitats dels clients i optimitzar els processos de venda.

Aquesta sessió va posar un fort èmfasi en la importància de les relacions amb els clients i la fidelització com a claus per al creixement empresarial. Montse Soler va compartir la seva experiència en el camp de les vendes, aportant estratègies pràctiques i consells per connectar millor amb els clients. Enric Rius, en el seu paper de moderador, va assegurar que es cobrissin temes rellevants i que la sessió fos dinàmica i participativa.

Per als interessats a reviure aquesta jornada o per aquells que no van poder assistir, posem a disposició el vídeo complet de la sessió a la pàgina de YouTube de l’Autcat: Tècniques de venda per a persones treballadores autònomes – YouTube.

És una oportunitat per aprofundir en aquestes estratègies i adquirir una comprensió més profunda sobre com millorar les tècniques de venda i impulsar el creixement dels negocis.

També podeu veure la presentació de la sessió en el següent enllaç:

https://autcat.cat/wp-content/uploads/2023/11/Presentacio_sessio_tecniques.pdf

Enllaç presentació Pla de pensions: Nou Pla de Pensions per a Autònoms | Pla Autcat Futur Autònoms – YouTube

Patrocina: Caixa d’Enginyers

Amb el suport del: Departament d’empresa i Treball