Planifica el teu futur: Solucions financeres per a Autònoms

Entrada publicada el 23/11/2023

Complementar les pensions públiques amb un pla de pensions és una estratègia crítica per assegurar un nivell de vida òptim durant la jubilació, especialment per als autònoms. És crucial entendre la importància de la jubilació en un moment en què l’esperança de vida s’allarga i hi ha canvis demogràfics significatius. El Pla Autcat Futur Autònoms no només reconeix aquesta importància, sinó que ofereix solucions específiques per millorar la planificació financera futura dels treballadors autònoms.

Beneficis Destacats:

  • Estalvi Fiscal Transparent: benefici immediat en el teu IRPF. La nostra gràfica revela clarament el percentatge d’estalvi fiscal segons els teus ingressos, oferint una visió nítida del que pots estalviar a l’instant amb les aportacions al pla.
  • Rendiment Optimitzat: Les comissions de gestió baixes tenen un impacte directe en el rendiment final del pla. Amb comissions significativament inferiors, podràs gaudir d’una diferència de més d’un punt anual de rendiment, assegurant un futur més sòlid i rendible.
  • Ampliació d’aportacions: El Pla Autcat Futur Autònoms permet realitzar aportacions addicionals de fins a 4.250 euros per sobre del límit general als plans de pensions d’ocupació simplificats (PPOS). Aquesta flexibilitat suposa una oportunitat única per a una major acumulació de fons per a la jubilació, oferint una base financera més sòlida per al futur.
  • Optimització fiscal: Mitjançant aquest pla, és possible reduir l’IRPF amb aportacions anuals de fins a 5.750 euros. Aquesta estratègia fiscal és particularment beneficiosa per als autònoms, ja que ofereix una manera estructurada i eficient de gestionar la planificació financera personal.
  • Assessorament i Gestió Personalitzada: A més dels avantatges financers, el pla ofereix un suport integral i assessorament adaptat a les necessitats específiques dels autònoms. Aquest enfocament personalitzat ajuda a prendre decisions més informades i estratègiques sobre les pensions i les inversions.
  • Compromís amb la Responsabilitat Social Empresarial: El pla mostra un ferm compromís amb l’adopció d’inversions socialment responsables, reflectint una preocupació genuïna per l’impacte social i mediambiental. Això també abraça una pràctica empresarial ètica, consolidant una visió integral de la responsabilitat corporativa.
  • Transparència en les Inversions: El Pla Autcat Futur Autònoms es destaca per proporcionar informació clara i transparent sobre les seves polítiques d’inversió. Aquest nivell de transparència ofereix als autònoms una visió detallada sobre la gestió dels seus fons, afavorint una major confiança i comprensió.

Aquest pla, promogut per l’Autcat i gestionat per Caixa d’Enginyers Vida i Pensions, segueix una estratègia de renda fixa mixta i inversions responsables, generant valor no només per als participants, sinó també per a la societat.

Us convidem a explorar aquesta oportunitat per a una planificació més efectiva de la vostra jubilació. Podeu reviure la presentació del pla de pensions realitzada el passat mes d’abril per obtenir una visió més detallada i aprofundir en els aspectes clau que es van discutir durant aquesta sessió. Aprofiteu aquest recurs per a una presa de decisions financera més informada i preparada per al futur.

Enllaç presentació Pla de pensions: Nou Pla de Pensions per a Autònoms | Pla Autcat Futur Autònoms – YouTube

Patrocina: Caixa d’Enginyers

Amb el suport del: Departament d’empresa i Treball