Obtenir finançament per a autònoms: El camí cap a un creixement empresarial

Entrada publicada el 29/11/2023

La manca de finançament pot ser una barrera significativa per al creixement d’una empresa o per a l’execució d’una idea empresarial innovadora. És aquí on l’Oficina de Finançament de la Cecot pot ser un aliat per a autònoms i empreses emergents, oferint un ventall de solucions financeres adaptades a les necessitats específiques de cada projecte.

Assessorament personalitzat

A través d’un servei de consultoria integral, l’Oficina de Finançament de la Cecot esdevé un assessor compromès, escoltant les teves necessitats i oferint orientació especialitzada per aconseguir el finançament adequat per al teu negoci. Amb més de vint-i-cinc anys d’experiència, entenen els reptes dels autònoms i empreses noves, oferint un suport en el procés de creixement i desenvolupament.

Solucions financeres adaptades

L’Oficina de Finançament de la Cecot disposa d’acords estratègics amb grans entitats bancàries, permetent oferir productes financers a mida per cobrir les necessitats particulars de cada empresa. Des d’eurocrèdits de l’ICF fins a microcrèdits, avalis o accés a xarxes de Business Angels, ofereixen una gamma variada de possibilitats per obtenir els recursos necessaris per al teu projecte.

El camí cap al finançament des de la Cecot

  1. Formulari: Comença el procés omplint el formulari de sol·licitud d’informació del servei.
  2. Reunió personalitzada: Un pas fonamental per conèixer a fons el teu projecte i identificar el producte financer que millor s’ajusta a les teves necessitats.
  3. Documentació necessària: Prepara la documentació requerida per presentar la sol·licitud amb èxit.
  4. Obtenció de finançament: L’Oficina de Finançament de la Cecot es fa càrrec de tot el procés per assegurar que aconsegueixis el finançament vital per al teu negoci, facilitant el camí cap al creixement i l’expansió desitjats.

Productes i serveis a disposició

  1. Eurocrèdits (ICF): Opcions de finançament estructurat proporcionades per l’Institut Català de Finances.
  2. Microcrèdits: Alternativa ideal per a empreses emergents o autònoms amb necessitats de finançament més petites.
  3. Enisa i Avalis: Accés a crèdits i avals especialitzats per fomentar projectes innovadors i empreses noves.

L’Oficina de Finançament de la Cecot és un recurs essencial per als autònoms i empreses emergents que busquen suport financer per materialitzar les seves ambicions. Amb un enfocament personalitzat, una àmplia gamma de productes i una gran experiència, ofereixen un camí clar cap a l’obtenció del finançament necessari per al teu èxit empresarial.

Més informació: Finançament – Cecot Serveis

Patrocina: Caixa d’Enginyers

Amb el suport del: Departament d’empresa i Treball