Bon Nadal i feliç 2024

Entrada publicada el 21/12/2023

En aquesta època de festes, des d’Autcat – Organització d’Autònoms de Catalunya, volem expressar el nostre sincer agraïment a tots els autònoms. És amb la vostra dedicació, esforç i determinació que feu possible el creixement i la vitalitat de la nostra comunitat empresarial.

El vostre compromís és la base sobre la qual es consolida l’economia local, generant oportunitats i impulsant el progrés. Sou el motor que batega amb força dins el teixit empresarial, i és per això que volem reconèixer la vostra contribució inestimable.

Desitgem que aquest Nadal sigui un temps de felicitat compartida i que l’Any Nou us brindi noves oportunitats i èxits reeixits en els vostres projectes. Que cada moment viscut sigui un pas més cap a la consecució dels vostres somnis i objectius.

Amb el nostre màxim respecte i admiració, us desitgem unes festes plenes de llum i caliu humà. Junts, construïm un futur on la vostra dedicació continuï essent fonamental.

Que tingueu un bon Nadal i un any nou ple d’èxits i alegries!

Amb estima,

L’equip d’Autcat – Organització d’Autònoms de Catalunya

  • ENRIC RIUS MACIAS
  • ÀNGEL BUXO LOZANO
  • JOSEP MARIA BOSCH VECIANA
  • MARTA SÁNCHEZ UGART
  • LAIA MORALES SOTO
  • MAR FERNÁNDEZ LLOBET
  • ALBERT COLOMER ESPINET
  • JOAQUIM GIL SELLARES