Nova data límit per presentar les dades a la Seguretat Social

Entrada publicada el 27/03/2024

El Govern ha anunciat una nova data límit de comunicació de dades per part de persones treballadores autònomes: el 30 de juny.

Per tant, les persones autònomes societàries que encara no han comunicat les dades a les quals es refereix el Reial decret 504/2022, es veuen obligades a fer-ho abans del 30 de juny.

Així ho ha informat la Seguretat Social en un comunicat de premsa on indica que la Tresoreria ha ampliat el termini fins al 30 de juny per a treballadors autònoms societaris que hagin de presentar la documentació prevista a l’article 30.2.b) dels punts 1r i 8è del Reial decret 84/1996, de 26 de gener, pel qual s’aprova el Reglament General sobre inscripció d’empreses i afiliació, altes, baixes i variacions de dades de treballadors de la Seguretat Social, per la comunicació de certes dades sobre la seva activitat, necessàries al nou sistema de cotització del RETA en funció dels rendiments nets que va entrar en vigor el 2023.

Podeu ampliar informació accedint a la nota de premsa.

Necessites ajuda? Consulta els nostres assessors!

Josep M. Bosch i Miquel Campmany, 

assessors laborals de la Cecot.