Subvencions per afavorir l’autoocupació de joves

Entrada publicada el 16/05/2024

El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya va obrir ahir una nova convocatòria de l’ajut per afavorir l’autoocupació de joves en el marc del Programa FSE+ (ref. BDNS 759488).

Aquesta convocatòria, cofinançada pel Fons Social Europeu Plus, compta amb un pressupost de 13 milions d’euros en subvencions de 15.876 euros per a joves de 18 a 29 anys que volen iniciar l’activitat com a persones treballadores per compte propi. A més, es reserva una línia de 500.000 euros per a joves amb domicili fiscal en un micropoble (algun dels 337 municipis de menys de 500 habitants que hi ha actualment a Catalunya). Els joves que reben l’ajut han de mantenir l’activitat com a autònoms durant un mínim de 18 mesos i han de participar en accions formatives i/o d’assessorament

El termini per sol·licitar la subvenció és del 15 de maig al 15 de juliol a les 14 h.

Consulta aquí totes les bases per sol·licitar aquest ajut.